21 d’agost 2006

 

Ramblejar

La gent del Barri Centre, sobretot la del Nucli Antic, ja ens comencem a a acostumar a ser el cul del poble i, segons com, el del món. Acabem de passar la setmana tràgica de cada any. Des de fa unes temporades, sol ser habitual que la setmana del pont d'agost el Barri esdevingui un desert: bars i restaurants tancats en són el millor exemple. Aquest any, però la cosa ha estat una autèntica passada: més bars i restaurants tancats que mai. Ahir diumenge, per exemple, entre la Plaça de l'Ajuntament i la Rambla hi havia un únic local obert, si més no fins ben bé quarts de nou del vespre. La imatge de desolació era d'impressió ja que, si a això li afegim l'estat de la Rambla, semblava ben bé que ens havíem traslladat a una ciutat que hagués patit els estralls d'un bombardeig. A veure: si no ho tinc mal entès, se suposava que acabant el juliol la Rambla havia de recuperar una certa normalitat i que, ni que fos de manera provisional, havia de quedar tot més o menys tapat. Què ha passat, doncs? A falta d'explicacions oficials (ja em direu per quins set sous els de l'Ajuntament s'haurien de molestar en informar de res els seus "súbdits", ai, perdó!, volia dir els ciutadans i ciutadanes del Barri), suposo que, com sempre, la progamació que s'havia fet de les obres s'ha alterat per alguna raó (no vull ni pensar quina). ¿Per què deu ser que aquesta genteta s'afanya a informar la ciutadania quan es pot posar una medalla però, si la cosa no va bé, són especialistes a mirar cap a una altra banda? Ara, no totes les crítiques han de ser per a ells si som justos. A fi de comptes, no és menys cert que molts d'aquests veïns i veïnes que se'n queixen pel carrer (amb la boca petita, certament), els van votant cada quatre anys. O no? I, quan hi penses, de mica en mica se't van acabant les ganes de treballar per aquest poble, tan ple de gent capcota, caragirada i mesella.

Comments:
Home, Ferran, molts locals han estat tancats a TOT Sant Boi durant el més d`Agost. De fet, és un més magnífic per fer vida al poble: pots passejar per carrers sense aglomeracions, pots anar a l`aventura de descobrir locals nous, pots aparcar, etc. Pel que fa a les obres, bé, això passa a tot arreu. El que no m`ha agradat del teu escrit és que em qualifiquis de "capcot", "caragirat" i "mesell", només perquè no voto la mateixa opció que tú, que ja sabem quina és: la del 8%. Un servidor forma part de l`altre 92% que veiem la vida sense tant de sectarisme partidari.
Relaxa`t home!!!
 
Si ho llegeixes atentament, veuràs que em refereixo a aquells que NOMÉS es queixen i no fan res per tal de millorar-ho: ja suposo que hi ha gent a qui tant li fa (o li fa poc)el que passa amb les obres del barri.
D'altra banda, m'has desconcertat una mica: quina opció és aquesta que treu un 92% de vots?
 
Doncs jo també crec que el que està passant amb la rambla és una vergonya... i, per cert, també sóc d'aquesta minoria del 8%
 
Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?