12 de juny 2006

 

Per començar: NO a l'estatutet!


Ja ho veieu! Acabats d'arribar, amb el bloc acabat d'estrenar i ja hem de dir NO!

I és que, què voleu, això que ens volen vendre (estatut, en diuen) és una autèntica estafa. Primerament, ves què us diré ara, per a què el volem un estatut? El propi concepte d'estatut ja suposa acceptar la subordinació de la nostra nació al bonic país veí que ens colonitza des de fa quasi 300 anys.
Segonament, voleu dir que el que ens convé no és una Constitució pròpia? Una Constitució que ens permeti ser a Europa amb plenitud de drets (ni més ni menys que els dels altres Estats que conformen la Unió Europea, però els mateixos, això sí), ser a Europa sense haver de passar per Madrid. En comptes de discutir tant i d'esmerçar tant de temps amb l'estatutet, més valdria que els polítics(?) catalans(?) es decidissin a treballar de manera ben decidida per aconseguir una majoria social que ens porti cap a uns Països Catalans independents.
Diuen que el PP usarà el NO contra Catalunya. Bé, doncs jo dic que el PSOE i CiU (amb l'afegitó apendicular d'ICV) ara mateix JA estan utilitzant el SÍ contra Catalunya. I si no, mireu què passa amb l'aeroport i amb IBERIA, oi?
Si esteu interessats a saber RAONS DEL NO, us convido a assistir demà dimarts 13 de juny a les 8 del vespre a Can Massallera. Allí hi haurà el Josep M. Cervelló, regidor de l'ajuntament de Sant Boi i n'Agustí Cerdà, diputat al Congreso. Ens en faran cinc cèntims, ben segur!
Apa, que per estrenar-nos ja esta bé. De moment, eh?, que això tot just acaba de començar!

Comments:
Jo encara aniria més enllà. Cal promoure un gran debat entre l'independentisme per arribar a conclusions clares: unitat, vies de lluita, objectiu clar: Estat Català Reunificat i Socialista! El que no vagi en aquesta direcció, malament.
 
Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?