28 de juny 2006

 

Josep M. Cervelló


Demà al vespre, a les vuit, ERC presenta Josep M. Cervelló com a candidat a l'alcaldia de Sant Boi.
L'acte serà als Jardins de la Torre del Sol i, segons que s'ha anunciat, hi serà també el diputat Joan Puigcercós i, possiblement, altres figures públiques com ara l'exconsellera Anna Simó o el també diputat Joan Tardà.
ERC és el primer partit polític que presenta el seu candidat a l'Alcaldia de Sant Boi, gairebé a un any vista de les properes eleccions municipals: molt clar ho deuen tenir, oi? O, potser, són els altres que no ho tenen gaire clar encara. Tanmateix, és una bona notícia que els santboians i santboianes ja puguin anar coneixent aquells i/o aquelles que es postulen per ser elegit/da alcalde o alcaldessa.
En Josep M. Cervelló ha estat regidor des de les anteriors eleccions municipals, sent el portaveu del Grup Municipal d'ERC. Ha destacat, entre d'altres coses, per ser qui ha efectuat més preguntes de control a l'Equip de Govern (PSOE-ICV) als Plens de l'Ajuntament, mirant d'escatir sempre què passa amb aquelles petites coses que tant afecten el dia a dia dels nostres conciutadans, però tothora des d'una òptica marcadament social i definidament nacional.
Jo us proposo, si en voleu conèixer més, que ens trobem demà a les vuit del vespre a la Torre del Sol. Segur que serà força interessant.

Comments:
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
 
Potser és que a ERC no hi ha res més, i per tan, quan abans facin la "proclama" millor. Si aquest candidat és tan bo:
Perquè no va resultar elegit el 1999 ?. O perquè la seva candidatura només va obtenir dos regidors (cap dona) sobre 25 el 2003?
A vegades convé canviar, i el problema d`ERC es que ja no ho pot fer.
 
Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?