13 de juny 2006

 

Escridassades


Es queixen, tu! Ara resulta que els sap greu que els escridassin o que els insultin: fantàstic, oi?
Jo sóc de lletres i la biologia, per exemple, mai no m'ha agradat poc ni massa, però sí que recordo que ens havien explicat que el sistema immunitari del cos humà desenvolupa mecanismes de rebuig i expulsió dels cossos estranys que volen danyar-lo. Doncs bé, tots aquests figurins que ara s'exclamen, potser encara no s'han adonat que amb les seves actituds i actuacions (de sempre, però sobretot dels darrers anys) han esdevingut justament això: un cos estrany a la nostra societat. Tal vegada, no, tal vegada no. Segur que sí que tot això del dissabte a Collblanc o d'ahir a Granollers ha estat més o menys preparat, no dic que no. Ara bé, no és de manera semblant que funciona el sistema immunitari?
I ara, de què rondinen? Si els ho han estat posant en safata! Si, Ebre enllà, tot això, a més, els va la mar de bé! Als uns i als altres, que quedi clar! Uns es poden presentar com els grans perseguits d'aquesta Catalunya "intolerante", que persegueix suposats "demócratas constitucionales"... mare de déu, senyor!
Ah, però... i els altres? Què n'hem de dir d'aquells i aquelles que, com Pau camí de Damasc, han caigut del cavall i han vist la llum? Ara tots són catalanistes: gran paraula, innòcua paraula des que tota aquesta patuleia se l'ha feta seva! Ni la genteta de Pedralbes o de Sant Gervasi (un pijo és un pijo tant si vota dreta com esquerra), ni els amiguets del capità enciam, que mai han fet res per tal que aquest país nostre avanci cap a la plena llibertat nacional... no es mereixen també alguna escridassada?
Des d'aquí, modestament, pacífica i, sobretot, democràtica, els dedico la meva escridassada personal i intransferible: botiflers!

Comments: Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?